Webwinkel beginnen

Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor een webwinkel, het is een stukje E-Commerce waar u niet meer omheen kan en dat is eenvoudig te verklaren. Voor veel bedrijven is een webwinkel een laagdrempelige manier om hun producten online aan te bieden. Het is zelfs tegenwoordig zelfs mogelijk de aankopen gelijk online te laten betalen.

123webidee heeft al verschillende webwinkels / webshops ge├»mplementeerd! Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden. Wij hebben in eigen beheer een webwinkel ontwikkeld waarin u bijvoorbeeld oneindig diep categorie├źn aan kunt maken en online uw orders kunt beheren. Hieronder een opsomming van de functionaliteiten van onze webwinkel:

Back-Office (dus achter de schermen)
– Categoriebeheer
– Productbeheer
– Leverancierbeheer
– Orderbeheer
– Voorraadbeheer
– Klantbeheer
– Statistieken
Frontpage (wat klanten zien)
– Winkelwagen
– Orderhistorie
– Online factuur uitprinten

Ook bij deze materie vinden wij het belangrijk te vermelden dat onze webwinkel geheel zoekmachinevriendelijk is. Productinformatie wordt op een “gouden schaaltje” voor zoekmachines gepresenteerd zodat alle producten ook afzonderlijk snel te vinden zijn.

Daarnaast hebben wij binnen een aantal cases gebruik gemaakt van de Cardgateplus, Mollie – of iDeal internetkassamodule om online betalingen mogelijk te maken.

Greep uit onze portfolio