Webwinkel beginnen

Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor een webwinkel, het is een stukje E-Commerce waar u niet meer omheen kan en dat is eenvoudig te verklaren. Voor veel bedrijven is een webwinkel een laagdrempelige manier om hun producten online aan te bieden. Het is zelfs tegenwoordig zelfs mogelijk de aankopen gelijk online te laten betalen.

123webidee heeft al verschillende webwinkels / webshops geïmplementeerd! Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden. Wij hebben in eigen beheer een webwinkel ontwikkeld waarin u bijvoorbeeld oneindig diep categorieën aan kunt maken en online uw orders kunt beheren. Hieronder een opsomming van de functionaliteiten van onze webwinkel:

Back-Office (dus achter de schermen)
– Categoriebeheer
– Productbeheer
– Leverancierbeheer
– Orderbeheer
– Voorraadbeheer
– Klantbeheer
– Statistieken
Frontpage (wat klanten zien)
– Winkelwagen
– Orderhistorie
– Online factuur uitprinten

Ook bij deze materie vinden wij het belangrijk te vermelden dat onze webwinkel geheel zoekmachinevriendelijk is. Productinformatie wordt op een “gouden schaaltje” voor zoekmachines gepresenteerd zodat alle producten ook afzonderlijk snel te vinden zijn.

Daarnaast hebben wij binnen een aantal cases gebruik gemaakt van de Cardgateplus, Mollie – of iDeal internetkassamodule om online betalingen mogelijk te maken.

Mogelijkheden & Voorwaarden

Wij bieden 3 verschillende pakketten aan, deze pakketten zijn gebaseerd op minimaal 2 vrije manuren per maand.

Dit houdt in dat wij iedere maand, afhankelijk van uw pakket keuze tijd reserveren om gewenste aanpassingen of service werkzaamheden uit te voeren.
Bij verstoringen en- of zaken die snel aangepast moeten worden kunt u eenvoudig telefonisch/email contact met ons opnemen.

Komt u buiten de gereserveerde tijd waarvoor u betaald, dan betaald men het aangepaste uurtarief afhankelijk van het servicecontract.

Daarnaast ontvangt u van ons bij elk pakket een gratis SSL certificaat!

Starter

Het Starter pakket is voor bedrijven die een webwinkel willen die aan alle basiseisen voldoet. Dit pakket is uiteraard voorzien van iDeal en heeft een professioneel design zodat u als bedrijf direct goed kan beginnen met online verkoop.

Basic

Het basic pakket is voor bedrijven die net iets meer nodig hebben dan de Starter. Bij dit pakket is er ook iets meer focus op zoekmachine optimalisatie en Paypal betalingsmethode.

Dit pakket is voor de wat grotere winkels en beschikt over alle modules die nodig zijn om op een efficiënte manier een webwinkel te beheren. Ook heeft u hier de mogelijkheid tot verschillende betaal modules.

Professional

Het Professioneel pakket is een zeer uitgebreid pakket waarbij u de beschikking krijgt over een eigen dedicated server. Een zeer groot assortiment aan voorgeïnstalleerde modules en uitgebreide zoekmachine optimalisatie.

Starter Basic Professional
Prijs per maand € 35,00 € 50,00 € 75,00
Eenmalige kosten € 150,00 € 100,00 € 0,00
Gemakkelijk uw webwinkel beheren zonder IT kennis + + +
Maximaal aantal producten onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Gratis domeinnaam 1 2 5
Gebruiksvriendelijk + + +
Dataverkeer 5 GB (+/- 5000 bezoekers) 10 GB (+/- 10000 bezoekers) 25 GB (+/- 25000 bezoekers)
E-mail accounts 3 10 50
Webmail + + +
Producten & categorieën + + +
Zoekmachine optimalisatie basis uitgebreid expert
Bestellingen beheren + + +
Klanten beheren + + +
Verschillende valuta’s + + +
Ondersteuning voor meerdere talen + +
Webruimte voor foto’s fair use policy fair use policy fair use policy

Vraag nu vrijblijvend bij ons een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Greep uit onze portfolio