Webdesign

De website van een organisatie speelt een cruciale rol binnen de bedrijfsstrategie. Zowel op het gebied van commerciële doelstellingen als op het gebied van branding en customer service. De website is tegenwoordig niet meer alleen het kanaal om informatie te verstrekken, maar juist ook de plek voor leadgeneratie. 123webidee maakt effectieve websites die haar opdrachtgevers helpen hun online doelstellingen te behalen. Deze doelstellingen zijn altijd concreet en meetbaar om maximaal online effect te garanderen.

Het succes van een website wordt bepaald door de bezoeker en is naar onze mening goed als deze ontwikkeld wordt op het optimale snijpunt van gebruikerswensen, business doelstellingen en technische mogelijkheden. De gebruiker heeft altijd de primaire focus en zijn doelstellingen vormen dan ook het vertrekpunt voor ons ontwerp.

Als fullservice internetbureau beschikken wij over alle disciplines die zorg dragen voor een optimale website. Van strategen tot designers. Van interaction designers tot internet marketeers en van developers tot supportmedewerkers. Wij staan voor een doordachte aanpak, denken voordat we doen en verdiepen ons in de wereld van onze klant en die van de klant van onze klant. Website ontwikkeling is ook na oplevering een continu proces, dus ontwerpen wij voor duurzaam effect en blijven daarmee inspelen op de wensen van bezoeker, technische mogelijkheden en uw doeltellingen. Of het nu gaat om het verkopen van een product, het laden van een merk of het verlenen van een service.

De implementatie van een content management systeem speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van een website. Vooral als deze gekoppeld is aan uw achterliggende systemen. Een effectieve website kan dan ook niet zonder een gebruiksvriendelijk en flexibel content management systeem. 123webidee implementeert hiervoor verschillende CMS’en zoals o.a. WordPress & Joomla en specifiek voor webshops het e-commerce platform Prestashop of Woocommerce.

WordPress website

Een servicecontract zorgt ervoor dat uw webshop technisch goed blijft werken en dat u goed gevonden wordt bij de populaire zoekmachines. U heeft ook altijd een partij bij de hand die u ondersteuning biedt en met u meedenkt waar nodig is. Het onderhoudsabonnement is per jaar opzegbaar met een opzegtermijn van één maand.

Alle informatie over webdesign

Vraag een offerte aan!

Graag nemen wij contact met u op om een pasklare en vrijblijvende offerte te doen, vult u alstublieft het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waar ben je naar op zoek?